Leerlingen hebben hun zwemdiploma behaald

Leerlingen hebben hun zwemdiploma behaald

Vijftien leerlingen van de groepen 5 van Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante hebben hun zwemdiploma A, B of een certificaat behaald. De scholen hebben de zwemlessen georganiseerd in het kader van het programma gezond en veilig. De lessen gedurende schooljaar 2016 – 2017 zijn verzorgd door Louise Boekestijn van Swim Academy Splash. Vorige week maandagmiddag en dinsdagmiddag hebben de leerlingen het examen afgelegd in de zee bij Coco beach. Gedeputeerde met de portefeuille publieke gezondheid en onderwijs de heer Edsel Cicilia en mevr. Alicia Krijgsman van de directie publieke gezondheid waren aanwezig bij de diploma uitreiking. De heer Cicilia heeft alle leerlingen van harte gefeliciteerd!

Geen reactie's

Geef een reactie

Nos ta un famia - Ban p'e ku alegria